TRANSPORT & LEVERING

Laten leveren of zelf afhalen? 

Kies zelf om je bestelling aan huis te laten leveren of om je producten zelf te komen afhalen in ons afhaalpunt. Kom je de bestelling bij ons ophalen, spaar je uiteraard transportkosten uit. Je kan tijdens het ophalen een kijkje nemen in onze showroom: zo blijf je op de hoogte van alle nieuwigheden in ons assortiment.

Er zijn 4 manieren om je bestelling in ontvangst te nemen:

  • Bestellen en thuis laten leveren
  • Bestellen en op een ander adres laten leveren
  • Bestellen en laten leveren in een DPD afhaalpunt
  • Zelf ophalen bij ons

 

Levering België & Nederland 

Verzenden doen we via DPD. Klik hier voor meer informatie over DPD. Pakketten die zwaarder zijn dan 60kg versturen we via een andere partner. De verzendingskosten blijven voor jou wel dezelfde.

Bestel je vóór 16u00, dan wordt je bestelling de volgende werkdag geleverd. Voor leveringen in Nederland kan dit 1 dag langer zijn. Van zodra jouw bestelling bij ons binnenloopt, doen wij er alles aan om de verzending correct en vlot te laten verlopen. Controleer je bestelling bij ontvangst. Is het pakket beschadigd tijdens het transport? Breng ons hier dan zeker van op de hoogte!

 

Als je aftekent voor ontvangst, betekent dit dat je de levering in perfecte staat hebt ontvangen.

Is het pakje beschadigd? Geef dan de schade zo volledig en gedetailleerd mogelijk aan op de ontvangstbon.

Heb je de bestelling beschadigd ontvangen? Geen nood, de verzekering komt in dit geval tussenbeide.

Is jouw bestelling niet volledig of foutief geleverd? Breng ons zo snel mogelijk op de hoogte, zodat wij het ontbrekende product (kosteloos) kunnen opsturen.

 

Kan ik een ander leveringsadres opgeven? 

Jazeker. Kan je de bestelling niet in ontvangst kan nemen bij je thuis, dan kan je ook laten leveren op een ander adres. Het is ook mogelijk om een afhaalpunt in jouw buurt te selecteren. Dit wordt stap voor stap uitgelegd bij het afhandelen van jouw bestelling.

Jouw bestelling "tracken"?

Van in het magazijn tot bij je thuis: wij nemen het volledige proces op ons waardoor je je als klant geen zorgen hoeft te maken. Van zodra je jouw bestelling bevestigt, start de MeDrive-eshop motor. Wij zorgen ervoor dat de juiste producten geselecteerd, gelabeld en verpakt worden in ons magazijn.

Eens dit gebeurd is, zorgt DPD voor de levering. Door het trackingsysteem van DPD is het mogelijk om jouw bestelling te volgen in iedere stap van de verzending. Zo kan je zien waar de bestelling zich bevindt. De nodige info hieromtrent ontvang je per e-mail.

 

Hoeveel kost een verzending? 

Een verzending naar je thuis kost €5.99, naar een DPD-afhaalpunt €4.99. Zowel voor verzendingen naar België als Nederland.

Verzending is GRATIS voor iedere bestelling boven de 50 euro.

< €50,00

€4,99 DPD-afhaalpunt

€5,99 DPD-thuislevering

> €50,00

GRATIS VERZENDING

 

Waar vind ik het Medrive afhaalpunt?

Je kan je bestelling afhalen in ons afhaalpunt: zo spaar je verzendingskosten uit. Ons team helpt je graag verder!

Klik hier om weer te weten te komen over ons afhaalpunt.

 

Vragen? 

Heb je vragen nog vragen? Stuur ons een e-mail of neem een kijkje op de FAQ pagina