Zakelijk bestellen

De MeDrive webshop is er niet alleen voor particulieren. Verenigingen of bedrijven die een bestelling willen plaatsen, kunnen dit hier ook doen én een factuur krijgen.

Deze wordt bijgevoegd in je pakket.

 

Bestellen vanuit België 

Voor iedere bestelling die je plaatst wordt er automatisch een factuur opgemaakt. Tijdens het afrekenen heb je de mogelijkheid om een btw-nummer en een bedrijfsnaam op te geven. De factuur wordt samen met de bestelling opgestuurd. Op aanvraag kan je ook de factuur digitaal ontvangen. Hiervoor stuur je best eerst een mailtje naar support@medrive.be

 

Bestellen vanuit Nederland

Bedrijven in Nederland met een geldig Nederlands btw-nummer kunnen bestellingen plaatsen onder verlegging van de btw. Concreet wordt 21% van alle prijzen op de webshop in mindering gebracht. Voor iedere bestelling wordt er automatisch een factuur opgemaakt. Bij het afrekenen geef je jouw btw-nummer en bedrijfsnaam op. MeDrive maakt je bestelling klaar voor verzending naar een adres in Nederland. De levering dient wel in Nederland plaats te vinden.

 

Snelle levering

Bestel je voor 16 uur, dan wordt je bestelling de volgende werkdag al geleverd. Voor Nederlandse klanten komt de bestelling aan na een à twee werkdagen. Hiervoor werken wij samen met DPD. 

 

Grote bestellingen voor uw winkel, benzinestation, carwash of DIY-zaak ?

Voor grote bestellingen verwijzen we je graag door naar axyma.com , onze webshop voor professionelen. Op onze professionele website vragen we je om je eerst te registeren als klant. Daarna krijg je een login en paswoord. Vanaf dan ben je professionele klant en kan je altijd via de Axyma-webshop bestellen en betalen op factuur. Wil je graag een bezoek krijgen van een vertegenwoordiger ? Bel ons gerust voor een afspraak!


Heb je vragen? Stel ze telefonisch (+32 56 34 99 72) of gebruik tijdens de kantooruren de chatfunctie rechts onderaan op de pagina.