ANNULEREN, RETOURNEREN EN OMRUILEN

Herroepingsrecht 

Voor alle producten die je koopt op de webshop van MeDrive, geldt een wettelijke bedenktijd van 14 kalenderdagen.
De bedenktijd gaat in op het moment dat je de goederen in ontvangst neemt. We kunnen geen goederen terugnemen als ze niet meer in de originele verpakking zitten of als ze onvolledig, beschadigd of gebruikt zijn.

Als je gebruik wilt maken van het verzakingsrecht, moet je dit binnen de 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering schriftelijk of telefonisch melden. Je bent ons geen boete verschuldigd en moet ook geen reden opgeven voor het afzien van de aankoop.

Klik op volgende link om meer te weten te komen over het artikel in de Belgische wetgeving: "Herroepingsrecht voor overeenkomsten op afstand".

 

Hoe retourneren? 

Goederen die je wilt retourneren, moeten onbeschadigd, ongebruikt, ongeopend en in originele staat en verpakking binnen 14 kalenderdagen na ontvangst teruggestuurd worden. De verzenddatum geldt als bewijs. Voeg ook alle meegeleverde documentatie, garantiebewijzen en verpakkingsmaterialen toe aan de retourzending, samen met je bankrekeningnummer. Als je gebruik maakt van het herroepingsrecht, betaal je alleen de eventuele verzendingskosten. Wij nemen de retourkosten voor onze rekening. MeDrive betaalt het gestorte bedrag binnen 5 werkdagen na ontvangst van de goederen terug.

Als blijkt dat de goederen niet conform de voorwaarden van het verzakingsrecht zijn ontvangen, dan wordt het aankoopbedrag niet of niet volledig terugbetaald. Het product blijft in dat geval jouw eigendom. Op jouw vraag kunnen we het product ook opnieuw naar jou versturen, mits het betalen van de bijhorende verzendkosten.

 

Uitzonderingen 

  • Als een product speciaal voor jou gemaakt of veranderd is, heb je geen recht op het verzakingsrecht van 14 kalenderdagen.
  • Het verzakingsrecht geldt niet voor geopende flessen of producten waarvan de verzegeling (seal) verbroken is of waarvan de verpakking werd geopend.
  • Als een product zichtbaar gebruikt of beschadigd is, kunnen we het aankoopbedrag niet terugbetalen.

 

Gratis retour aanvragen 

Als je een ongebruikt en onbeschadigd product terug wilt sturen, betalen wij de retourkosten. Neem contact op met ons zodat we jou het verzendingslabel kunnen opsturen.

 

Retouradres 

              MeDrive
              Wagenmakerijstraat 33A
              8600 DIKSMUIDE
              België
              Telefoon: +32 (0)56/34.99.72
              Telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 8u30 tot 17u00. Vrijdag van 8u30 tot 16u00.
              E-mailadres: support@medrive.be