OVER MEDRIVE

Wie zijn we?

MeDrive is een dynamisch bedrijf met een grote passie voor de automobielsector. Ons team van jonge en professionele medewerkers biedt via onze webshop een uitgebreid assortiment producten aan. MeDrive is de ultieme oplossing voor wie snel kwaliteitsvolle onderhoudsproductenaccessoires en gadgets voor de wagen wil aanschaffen. 

Waarvoor staan we?

MeDrive is een Belgisch bedrijf dat al generaties lang actief is in de autowereld. Door onze professionele aanpak staan we garant voor een hoge kwaliteit. Onze uitdaging is om op zoek te blijven gaan naar het beste wat de internationale markt te bieden heeft. Ons team van professionals zorgt ervoor dat iedere bestelling veilig en snel op zijn bestemming aankomt. MeDrive staat gelijk aan een snelle service en een persoonlijke aanpak, waarbij de klant centraal staat. Wij begeleiden elke klant in iedere stap van het aankoopproces en dragen een goede service en dienstverlening hoog in het vaandel.

Méér dan 5000 artikelen...

Het gamma van MeDrive bestaat uit een dertigtal high quality merken (Axyma, Eurol, Castrol, Total, Texaco, Philips, Autoglym, Wynns, Arbre Magic, Lampa en vele andere) voor wagens en vrachtwagens. Ons volledige assortiment omvat meer dan vijfduizend producten. Dat is het resultaat van onze doorgedreven selectie van het beste wat de internationale markt te bieden heeft. We updaten ons gamma frequent met de nieuwste producten: zo willen we voldoen aan de behoeften van de hedendaagse klant die kwalitatieve en vernieuwende producten op prijs stelt.

Eenvoudig bestellen, snelle levering!

Bestellen op onze gebruiksvriendelijke webshop is zeer eenvoudig én veilig. Wij bieden producten aan van topkwaliteit aan zeer aantrekkelijke prijzen. Bovendien kan je regelmatig genieten van promoties. 

Door een constante voorraad van méér dan 20 000 verschillende artikelen garanderen wij een snelle levering. Vandaag bestellen is de volgende werkdag geleverd!

NIEUW is de mogelijkheid om jouw bestelling zelf af te halen in ons gloednieuw afhaalpunt.

Onze gegevens

+32 (0) 56 34 99 72

support@medrive.be

maandag 08:30 - 17:00
dinsdag 08:30 - 17:00
woensdag 08:30 - 17:00
donderdag 08:30 - 17:00
vrijdag 08:30 - 16:00
zaterdag gesloten
zondag geslotenWagenmakerijstraat 33A
8600 Diksmuide (Kaaskerke), België