#kooplokaal , 10% korting op volledig assortiment vanaf €30 ->CODE: LENTE10

Autoglym Reflow Vogelpoep Verwijderaar

€ 67,50
Op voorraad - voor 16u besteld, vandaag verzonden!
  • gratis thuisbezorgd vanaf 40€ in BE+NL
  • gratis retour : 14 dagen bedenktijd
  • vandaag verzonden indien voor 16:00 besteld
  • snel en gratis afhalen in onze showroom

Uitwerpselen van vogels op de carrosserie van een voertuig kunnen leiden tot etsen of indrukken op de lak. Dit wordt veroorzaakt door de opwarm- en afkoelcyclus van het lakwerk van het voertuig. Het hoogste niveau van verf (blanke lak) warmt op en vormt zich rond de vogel en laat afkoelen en verharden. De verwarmingscyclus kan worden veroorzaakt door zonlicht of hitte van de motor. Naarmate de cyclus zich herhaalt, krijgt de blanke vacht na verloop van tijd de indruk dat de vogel valt, vaak in de vorm van vervaagde of doffe etsen. De mate van beschadiging of ernst van de ets kan worden beïnvloed door verschillende factoren, waaronder de samenstelling van de vallende vogel, de tijd dat hij op het lakwerk is achtergelaten, de leeftijd van het voertuig en de klimatologische omstandigheden.


Reflow is ontwikkeld om deze onvolkomenheden in het lakwerk te verhelpen. De door water geactiveerde thermische transferverpakkingen zijn ontworpen om te verwarmen tot een specifieke temperatuur die ze gedurende een bepaalde tijd behouden om de optimale omstandigheden te creëren waarin de verf de door de uitwerpselen van de vogels veroorzaakte etsen verzacht, opnieuw instroomt en vult. Naarmate het pakket afkoelt, wordt het lakwerk gereset, waardoor het getroffen gebied effectief wordt genezen en het vogelpatroon wordt verwijderd.


Elk Reflow-zakje bevat vijf thermische transferverpakkingen. Reflow moet gedurende 30 minuten onaangetast op het beschadigde lakwerk worden aangebracht.

Meer informatie
Merk AUTOGLYM
EAN 5035850007652
Art.nr. AGREFLOW