WEBSHOP GESLOTEN

 • Leisure and road accessories

  The widest range of car accessories

 • Vrachtwagen

  Ruim assortiment aan accessoires

 • Mobile

  Opladers, Kabels, Hoesjes,...

 • POETS ACCESSOIRES

  Pads,Doeken,Microvezels,...

Onze beste categorieën

 

Interessante producten

Medrive, de online autoshop & truckshop

MeDrive biedt een breed assortiment onderhoudsproducten aan, zowel voor het interieur als het exterieur van je wagen of truck. Met onze topproducten om je carrosserie te reinigen, te wassen of te polijsten, maar ook om je velgen of banden op te blinken, schittert je wagen weer als nieuw. In onze e-shop vind je ook pads, doeken, sponzen, handschoenen, zemen, droogdoeken, borstels en kwasten om met onze onderhoudsproducten aan de slag te gaan.

Ons aanbod motorolie is een kwalitatieve selectie van internationale merken zoals Castrol, Mobil, Shell, Texaco, Total, Q8, Elf, Eurol... Ook transmissie olie, remvloeistof, 2takt olie, 4takt olie, olie voor hydrauliek en stuurbekrachtiging en olie voor tuinapparatuur zitten in ons assortiment, net als additieven voor brandstof, olie en radiator.

Koelvloeistof, ruitensproeiervloeistof en vloeistof voor meer technische onderdelen vind je ook op MeDrive, net als bijhorende accessoires zoals zuigpompen, trechters, bekers, jerrycans en gereedschap.

Het interieur van jouw wagen kan je opfleuren met onze tapijten, hoezen en zetelovertrekken. In ons aanbod telefonie en radio vind je telefoonladers, telefoonhouders, tablethouders, radiokabels en USB-pluggen. Luchtverfrissers, opbergdozen, gordijnen en spiegels vind je terug in ons comfortgamma.

Voor het exterieur van jouw wagen hebben we een groot aanbod wieldoppen (13 inch, 14 inch, 15 inch, 16 inch, 17 inch), autohoezen, lijm, verf, gereedschap en 3D-letters. In het assortiment nummerplaten vind je bijvoorbeeld een L-plaatje voor chauffeurs in wording.

Autolampen zoals koplampen, led-lampen, gewone lampen en bijhorende lampenkoffers kan ook bij MeDrive vinden. Voor je veiligheid, in geval van depannage en voor de bescherming van jouw wagen bieden we EHBO-kits aan, maar ook handschoenen, signalisatievoorwerpen, batterijen, zaklampen, sleepkabels, krikken, startkabels, jerrycans, beveiligingsstangen...

Sneeuwkettingen of koelboxen koop je ook op MeDrive. Ben je op zoek naar landkaarten, provinciekaarten, stadsplannen of atlassen, of zoek je toebehoren voor de aanhangwagen, camping en caravan, dan ben je bij MeDrive ook aan het juiste adres!

Onze merken